Over Barry

Historie

 

Barry werd op 11 december 1976 geboren te Breda. Hij doorliep de basisschool in Zevenbergschen Hoek om vervolgens zijn HAVO diploma te behalen op het Thomas Moore College te Oudenbosch.

 

Na wat omzwervingen kwam hij als onderwijsassistent te werken op een ZMLK-school te Breda. In de avonduren behaalde hij zijn PABO diploma. Direct na het behalen van dit diploma, begon hij als leerkracht op SBO Het Palet in Klundert. Twee jaar later maakte hij de overstap naar RKBS De Toren in Zevenbergen.

 

Na 8 jaar op De Toren besloot hij verder te gaan als ZZP'er binnen het onderwijs. Samen met zijn compagnon Ivo Wouters verzorgde hij ouderavonden, gastlessen en workshops. Ook maakte hij diverse e-learnings en digitale lespakketten (o.a. voor De Week zonder Vlees).

 

Sinds maart 2022 is hij ook werkzaam in opdracht van De Programmeerschool. Hiervoor verzorgt hij lessen programmeren op verschillende basisscholen. Meer informatie vind je via deze link.

 

Samen met coach Tiny van Dulmen werkt hij aan een eigen coachingstraject "De Reis om de Wereld Junior".

 

Barry woont samen met zijn vrouw en 2 dochters in Oudenbosch.Uitspraken


“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”- Benjamin Franklin

 

"It takes a village to raise a child."- Afrikaans gezegde

 

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world."- Nelson Mandela

 

"Wat je vandaag leert, moet je morgen kunnen gebruiken."- Barry KuijpersBarry's kwaliteiten


Wat anderen over Barry zeggen:

"De kinderen hebben mazzel met jou!" - reactie op LinkedIn GGZ Vaktherapeut/psychomotorisch kindertherapeut

 

"Als iemand kinderen kon motiveren en zelfvertrouwen geven was jij het wel Barry." - reactie op blog door een moeder van een oud-leerling

 

"Wat een mazzelaars op (...). Dat ze zo'n gave leraar krijgen" - reactie op Facebook door een moeder van een oud-leerling.

 

"Wat een aanwinst ben jij (...). Je creativiteit, ervaringen enthousiasme zijn heerlijk." - Kristel van Reenen, De Programmeerschool


Meer weten? Bel me! (of Google me...)


Deze partners gingen je voor

Commentaren: 0