Carnavallen en opstaan

Ik denk dat ik deze week even oversla. Ik voelde me niet zo  me niet lekker deze week. Verkouden. Koorts. Griep...

 

En dat nu al een paar dagen.

 

Het zal wel door de carnaval komen. Ja, ik ben geweest. Zoals beschreven vorige week. In Snerkersdurp en in Puitenol, Saome as vanouds spronge we uit de pan. Het was anders, maar het was niet anders. Toch blij dat ik geweest ben. Mooi om te zien hoe alles in mijn oude woonplaats lekker doorgaat, fijn om weer wat mensen daar te spreken. Lekker om in mijn nieuwe woonplaats te zien hoe alles gaat, fijn om daar wat mensen te spreken. Volgend jaar... Ach dat zien we dan wel.

 

Vrijdag was een feest in Snerkersdurp. Zaterdag even een rustdag. Zondag optocht kijken in Puitenol, maandag optocht kijken + een drankje in Snerkersdurp. Dinsdag....

Dinsdag voelde ik het al. Met een vol hoofd, zeurderig, klagend en zuchtend rijd ik richting Volendam. Een afspraak bij een leuke onderwijsstichting, het gaat wonder boven wonder boven verwachting goed. Na afloop eet ik, zoals afgesproken, met Ivo Wouters een visje.

 

Op woensdag word ik wakker en voel dat het niet lekker zit... Griepje... Maar goed dat ik deze week als "vakantie" had gepland. Met slechts een aantal afspraken (eigenlijk maar 1 dag zonder afspraken, dus niet echt vakantie...) en vooral overleg, geen trainingen of workshops. Ik heb woensdagochtend om 10 uur een videobelafspraak en deze kom ik goed door. Daarna is het op. Ik verplaats me richting bank. Daar blijf ik de rest van de dag.

 

Donderdag doe ik niet eens een poging. Ik kom uiteindelijk uit bed en verplaats me richting bank. Ik kijk tv en speel op mijn Xbox. Gelukkig heb ik zelfstandige kinderen... 's Avonds voel ik me zowaar een stuk beter. Ik besluit dan ook dat de afspraak van vandaag door kan gaan. Voor de zekerheid ga ik wel met de trein. Dat lijkt me wel zo veilig. Bovendien is de afspraak in hartje Utrecht, dus ook gewoon praktisch.

 

Nu zit ik in de trein terug. Het ging prima, nog wat snotterig, maar al veel beter. En bovendien, het was een erg prettig, goed gesprek op een mooie locatie en ik denk dat het mooie vooruitzichten biedt.

 

Maar nu is het mooi geweest voor vandaag. Nog een paar stations en dan ben ik op bestemming. Dus ik stop er maar mee voor deze week. Volgende week schrijf ik wel weer een stukje. Volgende week is het weer staan en opvallen.