13. november 2023
The End
"Hee, een Vrijdagmiddag Half Vier, dat is lang geleden!!!" Klopt inderdaad. En het is meteen ook de laatste. Daggutwit (voor mijn niet Brabantse connecties: Dat u het maar alvast weet).
14. juli 2023
Mijn complimenten!
👍Jij bent echt heel erg goed bezig, wist je dat? En je presteert bovendien op een behoorlijk hoog niveau ook op dit moment. 👏Dus: Mijn complimenten! Waarom? Lees snel verder 👇 #complimenten #ongevraagdadvies
07. juli 2023
5-5, 6-6, 7-7
Zeven-zeven dus. Een vrijdag. De vrijdag na mijn eerste volledige week in mijn nieuwe baan. "Hoe was het hier, zul je vragen. En ik zal zeggen: goed!!!" #bbbb #vrijdag #balans
30. juni 2023
BBBB
Ik ga voor BBBB, doe je ook mee? 🌳😀🚵🏻 #bbbb
23. juni 2023
Uit de podcast komen...
🎤Het wordt tijd dat ik uit de podcast kom🎤 Ik heb niet zoveel met dit medium... Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet... Ben ik nu officieel oud? Heb jij tips? HELP! #podcast #tips #terleringenvermaak
16. juni 2023
Een warme week vol muziek
🎶Het was een warme week vol muziek. A whole new world, The next episode, Relax, The Sound of Silence. Maar vooral: I'm so excited!!!🎶 #newjob #mindset #rustenkracht
09. juni 2023
Waarom ik woensdag niet bij Muse was, maar vandaag wel.
🎸Over geïntegreerde Scratchquizzen, vakoverstijgende projecten rondom Digitale Geletterdheid, gemotiveerde leerlingen en waarom ik woensdag niet bij Muse was, maar vandaag wel.🎸 #onderwijs #digitalegeletterdheid #motivatie
02. juni 2023
Ai, ai, AI!
💻Juni is de maand van de Artificiële Intelligentie. (Wat) doe jij (er)mee? 💾Ik ben afgelopen week al begonnen. Met ChatGPT, Gamma.app, Mediabegrip, LessonUp, Avans+ en Cubiss. 📎De toekomst is er al. Ai Caramba! #AI #onderwijs #digitalegeletterdheid #AiAiAi
26. mei 2023
In therapie...
💊Ik ben vorige week in therapie geweest. Een soort retraite, zeg maar. Inclusief geitenyoga... 💉Met speciale sessies van Dr. Perlenbacher, Dr. Maes (een dochter van Dr. Heineken) en Dr. S. King (o.a. bekend van Carrie en Cujo). 🌞En heerlijke zonlichttherapie. #GOAT #therapie #genieten #campinglfe
12. mei 2023
7-7
😎Van 5-5 = 6-6 naar 7-7 😀Van Drukwerk via Anita Meyer naar Queen. 😍 Van BK Onderwijsadvies naar Cubiss... 😀 Ik kijk wel uit! #nieuwebaan #uitdaging

Meer weergeven