7-7

"Zeg schat, je bent heel wat van plan dan" - Drukwerk, Je loog tegen mij.

 

Ik moet iets bekennen. Ik heb vorige week een beetje gelogen (kan dat? Een beetje liegen?) in mijn Vrijdagmiddag Half Vier...

 

5-5 (5 mei Bevrijdingsdag) was mijn 6-6 (6 juni, D-day), mijn Decision Day. Dat zei ik toen al. Maar ik zei ook dat ik nog het weekend zou gebruiken om na te denken en de knoop door te hakken. Dat was niet helemaal waar.

De knoop was toen al doorgehakt. Ik had het weekend niet meer nodig. Er stonden zelfs al kleine verstopte aanwijzingen in de tekst. De songtekst van Incubus en de quotes van Pablo Picasso, een Kubistisch schilder. Vergezocht misschien, maar ik vond het wel erg leuk...

 

Maar goed, ik heb dus een beetje gelogen...

 

"Het spijt me, vergeef me, anders kan ik 't niet zeggen, er valt van alles uit te leggen" - Anita Meyer, Het spijt me.

 

Ik moest het nog even zo doen, want nog niet iedereen was op de hoogte. Ik was er voor mezelf uit, maar dat wist verder nog niemand (nou ja, bijna niemand...). Ik moest nog wat mensen mailen en bellen en daar wilde ik tot maandag mee wachten. Dus ik kon het nog niet melden hier...

 

Maar nu kan ik gelukkig open zijn en vertellen wat mijn Decision Day heeft opgeleverd. Namelijk een nieuwe baan.

Al zeer binnenkort zal ik in dienst treden bij Cubiss (Snap je hem? Incubus? Kubistisch schilder? *auteur kletst op zijn dijen*). Ik zal daar de functie van Adviseur (Digitale) Geletterdheid gaan bekleden. En daar heb ik ontzettend veel zin in!

 

Het gevoel is goed en ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb genoten van wat er achter me ligt en kijk vol goede moed de toekomst in.

 

"Het maakt niet uit wat je gisteren deed, het gaat om dat wat je morgen pas weet" - Acda en De Munnik, Zwerf'on.

 

Nou ja, het maakt natuurlijk wel uit wat je gisteren deed, want dat neem je toch mee naar vandaag en morgen. Maar goed...

 

Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging die voor me ligt. En bedank alle mensen en opdrachtgevers waar ik mee en voor heb mogen werken.

 

Ik kijk uit naar het samenwerken met mijn nieuwe collega's.

 

Ik kijk uit naar het werken bij een "bruisende advies- en projectorganisatie op het gebied van mediawijsheid en lezen. Heel creatieve en deskundige club!" - Google Review van Cubiss door Jasper.

 

Ik kijk uit naar het leren van nieuwe dingen, mezelf ontwikkelen en focus kunnen leggen.

 

Ik kijk ook uit naar de komende weken, waarin er nog een paar mooie dingen gepland staan, voordat ik aan mijn nieuwe avontuur begin.

 

Ik kijk uit naar 7-7. In de comments (op LinkedIn) van vorige week werd me al gevraagd wat ik dan zou doen. En ik denk dat ik het weet.

 

Ik kijk dan terug. 7-7 is een zaterdag en dan kijk ik tevreden terug op mijn eerste volledige werkweek bij mijn nieuwe werkgever.

 

En daar kijk ik dan nu alvast naar uit...

 

"You can be anything you want to be, just turn yourself into anything you think that you could ever be" - Queen, Innuendo

Reactie schrijven

Commentaren: 0