Weer zinwekkend

Het is vrijdagmiddag, bijna half vier. Wat een week is het geweest…

 

Mijn eerste volledige week als fulltime zzp’er na een jaar er tussenuit geweest te zijn. Vier dagen op pad geweest. Van Nieuwegein naar Woerden, terug naar Nieuwegein en ook nog een dagje Dreumel. En dat in de week dat de benzineprijzen door het dak schoten… 

 

Daarom deze week ook maar eens aan het uitzoeken hoe het zit met elektrisch rijden. Ik heb een laadpaal, ik heb zonnepanelen op mijn dak (veel meer dan ik nu nodig heb…), ik heb alleen geen elektrische auto. Op onderzoek dan maar.

 

Maar even terug naar mijn werkweek. Maandag, dinsdag en woensdag was ik voor het eerst op pad voor De Programmeerschool. Maandag als expert nog samen met Kristel. Dinsdag was ik #incharge met hulp, ondersteuning en gezelligheid van Leonie en woensdag mocht ik alleen aan de slag.

 

Man, wat heb ik genoten. Waar ik maandag nog behoorlijk nerveus en afwachtend was, had ik het woensdag al helemaal gevonden. 

 

Genoten van de inhoud van de lessen. Genoten van de uitdaging voor mezelf om hier mee aan het werk te zijn. Genoten van die leerling in de HB-klas die nog nooit iets met programmeren had gedaan en een nieuw talent ontdekte. Hij ging als een speer, supergemotiveerd en uitgedaagd. 

 

Maar ook genoten van het weer. De zon schijnt weer! 

 

Donderdagochtend zit ik in de auto op weg naar Dreumel, waar ik overleg heb met Ivo Wouters en Chris van Hall. Tiësto op de radio: “Let’s get down to business”. De zin

 

 “Mama please don't worry 'bout me, 'Cause I'm about to let my heart speak” 

springt er uit voor me. Feest in de auto! Zonnetje, nieuwe uitdaging, ik heb weer zin.

 

Volgend nummer op de radio…

 

I'm getting higher 

Higher than before 

Burn like a fire 

A fire, a fire

 

 

Bring out the best in me 

All my heart's desire 

Burning for eternity 

Like a fire, a fire

(Orange Skyline - A Fire)

 

Mijn energie komt weer terug. Het is nog niet zoals het was (donderdag moet ik echt om 16.00 uur afhaken, ik ben op…), maar het komt weer. Het sporten helpt me. Na een lange dag duik ik ‘s avonds of het eind van de middag nog even de sportschool in. Bij Sport en Slankstudio Oudenbosch voel ik me thuis. Ik doe 2 rondjes milon cirkel en ben weer fris (en uitgeput…). En ik pak mijn rust op tijd en (voor mij bijzonder, belangrijk) ik geef mijn grens aan.

 

Nu is het vrijdagmiddag bijna half vier. Ik ga aan het weekend beginnen. Ik heb genoten deze week.

 

Het was weer zinwekkend.